Despre mine

Visătoare, modestă (zic eu) şi cu mult umor (zice horoscopul). Acelaşi horoscop indică şi meseriile pe care ar trebui să le urmez: psihiatru, vindecător, fotograf, spion, poet sau scafandru. Încă nu e târziu, zic, să mă apuc de altceva. 😀

Îmi place să cred că sunt persoana care ştie tot ce se întâmplă şi unde se întâmplă, care se implică în orice este nevoie, care se zbate pentru lucrurile în care crede, cu multă, foartă multă încăpăţânare.

Sunt o iubitoare de teatru, de cărţi de specialitate, de eşarfe colorate, de cupcakes, ceai şi jocuri de strategie. Îmi doresc infinit de mult: un beagle mic şi drăguţ şi să văd live o cursă de Formula 1.

Absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Comunicare, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii „Transilvania” Braşov, promoţia 2012. Aşa cum este firesc, doresc să capăt experienţă în acest domeniu şi să învăţ mereu lucruri noi, atât de utile unui specialist în această branşă.

Pentru că îmi place să merg cu bicicleta mea portocalie şi pentru că susţin feminitatea pe două roţi, de aproape 2 ani de zile fac parte din echipa de organizare SkirtBike Braşov.

Pe blog public informaţii din domeniul comunicării, din social media şi advertising, despre pasiunile mele şi despre ce se întâmplă în Braşov.

Şi mai spun doar atât: Iubesc…

Mă găseşti la adresa de e-mail: nastase.teodora@gmail.com, pe Facebook, LinkedIn şi/sau pe Twitter.

Foto: Marta Popescu

Reclame

2 comentarii

  1. Imi plac meseriile propuse. Consider ca ti se potriveste partea cu „spion” :-D. Ti-ar sta bine la bratul lui James Bond in noul film 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s