Sezonul 4 House of Cards – un cadou super de ziua mea!

house_of_cards

Sezonul 4 din House of Cards apare pe 4 martie, la o zi după ce mai îmbătrânesc cu un an. Un cadou foarte fain, pe care de abia aștept să îl deschid/văd. 😀

Îmi place mult campania de marketing pe care au gândit-o și implementat-o pentru serial. Acum, în plin sezon electoral, americanilor le-a fost prezentat omul cel mai potrivit pentru conducerea țării: Frank Underwood. Sub sloganul ”Anything for America”, președintelui fictiv i-a fost creat un site de campanie, un ad/trailer foarte mișto lansat în decembrie 2015, în timpul unei dezbateri politice pe postul CNN și un portret expus și dezvăluit acum câteva zile în galeria de artă a Muzeului Smithsonian. Pe bune! Nu e o pictură realizată doar pentru un spot, ci este una reală care va putea fi admirată până în luna octombrie în aripa muzeului dedicată președinâilor americani.

Ce nu face echipa de marketing pentru promovarea unui serial și a unui președinte fictiv! Priviți spotul de mai jos. Da, ăsta este nivelul la care a ajuns să fie făcută promovare și ne putem inspira cu toții din așa ceva:

 

În ceea ce îl privește pe Kevin Spacey… este magistral în acest rol. Rămâne să vedem care sunt așii din mâneca lui în cele 13 episoade ale noului sezon. Oh, va juca murdar, la fel ca și până acum. Pe mine una, nu mă mai sperie nimic. :))

Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s