Vrei sa fii antreprenor? Atunci acest eveniment este pentru tine!

Ești entuziast, ai spirit de inițiativă și vrei să afli mai multe despre antreprenoriat? Dacă răspunsul este DA, atunci trebuie neapărat să participi la evenimentul “Vreau să fiu antreprenor” organizat la Braşov de Fundaţia Romanian Business Leaders. Proiectul se adresează unui număr de 150 de studenți și elevi şi se va desfășura pe data de 3 decembrie în cadrul Universității Transilvania, în sala CP6, de la ora 10:00.

Dacă vrei să afli mai multe despre antreprenoriat, atunci ai șansa să cunoști oameni de succes din domeniu, să afli cu ce se mănâncă un business, care este mindset-ul antreprenorilor și cum poți ajunge chiar tu să fii unul. Vreau să fiu Antreprenor este o experiență antreprenorială completă ce integrează inspirația cu acțiunea și rezultatele.

vreau_sa_fiu_antreprenor_brasov

Înscrie-ți ideea de afacere acum pe site: http://www.vreausafiuantreprenor.ro/inscriere/vreau-sa-fiu-antreprenor-brasov şi pregăteşte-te să îţi testezi ideea de business.

Din prezentarea evenimentului:

„Din totalul ideilor înscrise pe website vor fi selectate cele mai bune șase idei de afacere pe baza schiței planului de afacere. La eveniment, cele șase idei vor fi prezentate de către liderii lor, urmând ca după prezentări, fiecare participant la eveniment să poată interacționa cu fiecare idee prin intermediul unor sesiuni de întrebări și răspunsuri sub conceptul de „Biblioteca vie”. Vor fi formate echipe care, alături de sprijinul mentorilor antreprenori, vor crea un plan de acțiune prin care vor testa ideea de business şi o vor transpue într-o prezentare. Această prezentare va fi susținută apoi în fața unui juriu format din profesori mentori, antreprenori și consultanți BCR care vor realiza un top al ideilor.

Primele trei idei vor beneficia de mentoratul unuia dintre antreprenori, vor beneficia de shadowing din partea acestora în săptămâna imediat următoare și vor beneficia de 100 de euro donație pe platformă de crowdfunding pusă la dispoziție pentru finanțarea ideii de afacere. Toate cele șase echipe vor beneficia de un mentor profesor sau consultant BCR, acces la platforma de crowdfunding pentru finanțarea ideii de afacere și sprijin (training-uri, consultanță, contacte și alte resurse) din partea Fundației Romanian Business Leaders pentru a-și transforma ideea de business într-o afacere.”

Evenimentul este organizat de Fundația Romanian Business Leaders în parteneriat cu BCR, cu scopul de a promova antreprenoriatul în România, iar înscrierea în program este gratuită.

Eventul creat pe Facebook îl găseşti aici.

Mult succes! 😀

 

Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s