Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Cityplex Brasov

Eram prin anul 2 de facultate când am fost prima oară la o ediţie “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”. Dacă ţin bine minte, proiecţiile au avut loc la Reduta atunci. Am stat nerăbdătoare până la final, târziu în noapte, pentru a vedea toate spoturile mişto selectate de organizatori şi am plecat de acolo cu propriul clasament.

Ei bine, iată că Cityplex Braşov este în acest an gazda proiecţiilor dedicate pasionaţilor de advertising. Evenimentul aflat la a 20-a ediţie în România va avea loc pe 21 noiembrie, cu începere de la ora 20:00. Vor fi prezentate în premieră 4 calupuri publicitare menite să cucerească publicul şi multe surprize promit organizatorii. 🙂

noaptea_devoratorilor_de_publicitate_brasov_2015

Ca un scurt istoric: Jean Marie Boursicot este cel care a introdus în Franţa, în 1981, conceptul Noaptea Devoratorilor de Publicitate. După 13 ani, devenise cunoscut şi în Canada, SUA, Asia şi Orientul Mijlociu şi Australia. În România a avut loc prima dată în 1995, la Bucureşti. Astăzi, spre plăcerea publicitarilor, turneul proiecţiilor ajunge în toate oraşele mari din ţară.

Preţul unui bilet este de 50 lei, acestea fiind disponibile la casieria cinematografului. Mai multe detalii despre programul Nopţii Devoratorilor de Publicitate găseşti în eventul creat pe Facebook.

P:S: Deşi motivul este unul evident, îmi place activitatea Cityplex Braşov din ultima perioadă.

Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s