Vrei sa stii cum se fabrica relaxarea?

Știi care este procesul de fabricare al berii? Care sunt ingredientele ei de bază? Cum este ales modul de ambalare? Cât timp durează întreaga operație?  Timp de 3 zile ai ocazia să afli răspunsurile la toate aceste întrebări datorită berii preferate a brașovenilor.

Între 7 și 9 august, Fabrica de Bere Ciucaș își deschide porțile publicului larg. În cadrul acestui eveniment, la fabrică se vor organiza tururi pentru cei curioși să descopere cele mai importante amănunte din istoria de 120 de ani a berii. Vor fi vizitate zonele de fierbere, fermentare și îmbuteliere, iar la final, în zona de relaxare, participanții vor putea savura berea favorită a naturii. 🙂

Vrei sa stii cum se fabrica relaxarea  1

Cum te poți înscrie la Zilele Portilor Deschise? Foarte simplu. Online pe www.bereciucas.ro sau la unul din punctele de înscriere din oraș: Piaţa Sfatului, Parcarea Eliana Mall, Parcarea Complexului Mare (B-dul Saturn), Noua – oraş Săcele (la statuie), Berăria Ciucaş.

Din păcate, aplicația online de înscriere nu funcționează de câteva zile, așa că vă sfătuiesc să mergeți la una din cele 5 locații, ca să fiți siguri că mai prindeți un loc pentru vizită, mâine sau sâmbătă.

Vrei sa stii cum se fabrica relaxarea 2

De asemenea, este bine de știut că sunt puse la dispoziția vizitatorilor microbuze care pleacă din Livada Poștei spre Fabrica Ciucaș pe parcursul celor 3 zile. Programul și toate detaliile cu privire la eveniment pot fi găsite pe www.bereciucas.ro. 🙂

Voi reveni cu păreri și povești despre fabrică și bere după vizita de sâmbătă. De abia aștept! 😀

* Evenimentul se adresează doar persoanelor de peste 18 ani.

Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s