Castiga 2 carti oferite de 11even Experiences Brasov si de Libraria Humanitas!

UPDATE CONCURS: Felicitări Tony şi Sebi. Pentru că au fost singurii care au răspuns provocării şi au lăsat un comentariu la postare, voi împărţi premiul pe din două, cum se zice. 🙂

***

La începutul săptămânii, v-am povestit despre 11even Experiences Braşov, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din acest an.  11 braşoveni de succes aşteaptă să te inspire pe 29 mai, începând cu ora 17.00, la Hotel Kromwell, Braşov.

11even BV

Conferinţa 11even din acest an abordează conceptul Humanizing work/Bringing Joy to life. În cadrul secțiunii Humanizing Work sunt invitaţi antreprenori și manageri care vor transpune propria experiență referitoare la ce înseamnă un loc de muncă unde oricine îşi desfăşoară activitatea cu pasiune şi plăcere. În cadrul secțiunii Bringing joy in life, invitaţii vor povesti despre cât de importantă a fost și este în continuare viziunea în viața lor, precum şi echilibrul sau grupul de oameni cu care parcurg această călătorie.

Dacă vrei să intri în posesia celor 2 cărţi oferite de Librăria Humanitas („Confesiunile unui cafegiu” de Gheorghe Florescu şi „Jurnalul de la Păltiniş” de Gabriel Liiceanu), lasă-mi mai jos un comentariu în care să ne împărtăşeşti un moment/o experienţă prin care ai trecut, relevant(ă) faţă de tematica propusă de organizatori. Fie legat(ă) de locul de muncă, fie din viaţa personală.

Concursul se desfăşoară până miercuri, 28 mai, la ora 23.59. Câştigătorul va fi ales prin intermediul random.org şi anunţat joi, 29 mai, printr-un update la acest articol.

Mult succes!

Sursa foto.

Reclame

4 comentarii

  1. Sunt sigur ca sunt mai multe experiente care mi-au adus bucurie dar acum nu ma pot gandi decat la unul singur si anume :
    Lucram la o cafenea. Am vazut 3 siluete de fete in fata cafenelei. Am deschis usa si au intrat. Cu 2 m-am impretienit in aceea zi, una dintre ele m-a invatat sa zambesc, sincer.

  2. Vreau sa invat de la cei ce stiu mai multe ca mine. Vreau sa citesc ori una din carti, ori pe amandoua. Abia astept 11even Experiences !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s