Sa stingem lumina pentru natura. Ora Pamantului este pe 29 martie.

„Earth Hour” este cea mai mare mişcare dedicată mediului înconjurător, potrivit celor de la WWF Romania.  După cum îi spune şi numele, timp de o oră, luminile vor fi stinse în multe oraşe de pe Glob pentru a se atrage atenţia asupra transformărilor cu care se confruntă Pământul la nivel climatic.

Sâmbătă, 29 martie, de la 20.30, Braşovul se va alătura şi el mişcării globale. Conform BraşovulTău.ro, în minunatul nostru oraş, iluminatul public va fi oprit, timp de o oră, pe străzile: Mureşenilor, Republicii, Michael Weiss, Postăvarului, Politehnicii, Sf. Ioan, Diaconu Coresi, Mihail Sadoveanu, Eroilor, N. Iorga, precum şi în Piaţa Sfatului şi în Piaţa Enescu şi în zona clădirii Primăriei Braşov.

Ora Pamantului este pe 29 martie

Anul trecut, ţin minte că tata se uita la un meci pe la acea oră. I-am închis televizorul fără discuţii. :)) Mi-a zis că oricum îl stingea singur pentru că auzise de eveniment şi i s-a părut o idee frumoasă.  Deci se poate, chiar şi pentru microbiştii înrăiţi.

Aşadar, fără prea multe vorbe, timp de o oră (hai, că nu e mult! ba încă e prea puţin!) să lăsăm Pământul „să respire” aer curat, nepoluat de dioxidul de carbon produs de energia electrică. 🙂

P.S: Centrul de Voluntariat din Braşov a venit cu o idee foarte drăguţă pentru seara de 29 martie. Mai multe despre ea aici.

Sursa foto.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s