PRIME Romania te provoaca sa rebranduiesti personajul tau preferat

A fost odată ca niciodată…

Îți mai amintești prima carte deschisă? Prima pagină citită? Primul personaj de poveste pe care l-ai întâlnit? Cu toții pășim într-un tărâm magic în copilărie, în care întâlnim personaje fantastice – pe unele le îndrăgim, pe altele le dorim înfrânte – în care trecem peste mări și țări, vizităm castele de poveste și întâlnim prinți și prințese. PRIME România îți oferă o altfel de poveste…

PRIME Romania te provoaca sa rebranduiesti personajul tau preferat

În prezent:

Personajului tău favorit i s-a făcut dor de tărâmurile magice în care, pe vremuri, avea rolul principal. Aceste gânduri îl fac să dorească să pornească încă o dată pe urmele răului, dar își dă seama că lumea s-a schimbat: copiii îndrăgesc alte personaje și realizează că, fără sprijinul acestora, nu poate reuși. Prin urmare, convoacă de urgență specialiștii din staff-ul său, dar observă destul de repede că abordarea acestora este îmbătrânită, nefiind capabili să îi „modernizeze” imaginea.

Va urma:

Fără copiii care îl îndrăgeau pe vremuri și fără oamenii care i-au creat imaginea până în acest moment, eroul tău trece printr-un moment de impas peste care nu va reuși să treacă singur. Aici intri tu în poveste, dragă cititorule.

Îți poți rebrandui personajul de poveste pentru a-l face încă o dată idolul copiilor și astfel îi oferi energia necesară pentru a porni în noua sa călătorie!

Ce trebuie să faci?

Alege un personaj de poveste și gândește o campanie de rebranding pentru el. Așterne cuvintele pe „hârtie” și trimite articolul pe adresa: redactia@public-relations.ro, până pe data de 27 ianuarie, ora 23:59. Articolul poate avea maximum 2 pagini.

Ce câștigi?

PRIME România va alege cel mai bun articol. Acesta va fi publicat în rubrica #scriesitu din revista PR Forward.

Numele tău va apărea alături de numele persoanelor din industrie şi vei avea șansa să te faci remarcat pentru că revista PR Forward este citită de mulți specialiști în Relații Publice și Comunicare. În plus, te aşteaptă şi un premiu surpriză din partea lor. 😀

Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s