Frumusetea unui vis

De mică a iubit animalele. De mică a vrut să devină medic veterinar. Andreea este acum studentă în primul an la Medicină Veterinară, în Bucureşti.

Îi este greu în aceste prime luni să se obişnuiască cu un oraş nou, cu viaţa la cămin, cu un sistem de învăţământ diferit faţă de liceu, însă pe parcurs ce zilele trec, Andreea începe să se acomodeze cu viaţa de studentă.

Printre denumirile care mai de care mai interesante ale materiilor, semestrul acesta la Anatomie ea învaţă sistemul osos pentru 4 regnuri animale. Vă puteţi imagina diferenţa faţă de medicina umană care studiază doar corpul uman. Am răsfoit şi eu cartea puţin când a adus-o acasă, dar toate acele desene, scheme şi denumiri mă depăşesc. Să faci diferenţa dintre o claviculă de iepure şi una de vulpe, să zicem, este o provocare pentru studenţii la veterinară. A trecut însă şi peste hopul primelor colocvii, căpătând mai multă încredere în ceea ce poate. Şi începe să îi placă din ce în ce mai mult ce studiază, deşi este obositor.

Să îi poarte noroc în anii grei ce vor urma, la sfârşitul primului an de facultate, îi voi dărui mica figurină din imagine, din colecţia LuxuryGifts.ro. Să îşi amintească cu drag de Fery, pe care spera că îl va putea trata atunci când va fi bătrân. Un simbol pentru visul ei de a deveni medic veterinar, pe care îl merită.

Frumusetea unui vis

Sursă foto

Peste câţiva ani, animăluţele bolnave vor primi îngrijiri din partea Andreei Năstase. Rămâne de văzut specializarea pe care o va alege. 🙂

Nu uitaţi că: „Viitorul aparţine celor care cred în frumuseţea propriilor visuri.”

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s