Haina il face pe om. Fierul de calcat secondeaza.

Înainte de lansarea noului fier de călcat TDA503001P Sensixx’x DA50 (Edition Rosso), compania Bosch a realizat un experiment. 6 persoane şomere (3 femei şi 3 bărbaţi) au fost invitate să participe la el.

Fiecare a primit o 5 ţinute complete. 2 dintre aceste ţinute aveau câte un obiect vestimentar mai şifonat. Pe lângă haine, ei au avut la dispoziţie câte un fier de călcat şi o masă de călcat Bosch TDN1700P Sensixx’x DN17. Cele 6 persoane au fost rugate să se îmbrace cu ţinuta care i-ar avantaja cel mai bine la un viitor interviu.

bosch-250x250

Cele 3 femei au fost foarte atente în alegere. 2 dintre ele au optat pentru un deux-piece alcătuit din sacou şi fustă, iar cealaltă pentru pantaloni şi sacou. Doar o singură participantă a folosit masa şi fierul de călcat înainte de a îmbrăca costumul, pentru a retuşa eventualele cute. De partea cealaltă, unul dintre cei 3 bărbaţi a ales costumul cu cămaşa mai şifonată. Nu a folosit fierul de călcat pentru a îi îmbunătăţi aspectul. Ceilalţi doi participanţi au ales costume în regulă.

Ce a vrut să testeze Bosch prin acest experiment? În primul rând, câtă atenţie acordă femeile şi bărbaţii detaliilor unei ţinute, înaintea unui interviu. Cât de importantă este o ţinută îngrijită pentru fiecare, cât de mult contează să fie curată şi bine călcată. Iar mai apoi, cât de mult contează ca fierul de călcat să fie unul bun, să transforme această sarcină într-o activitate plăcută şi rapidă, fără bătăi de cap.

Singura participantă care a ales să îşi calce costumul şi cămaşa, deşi acestea erau într-o stare impecabilă, a dezvăluit că este mereu atentă la detalii în ceea ce priveşte hainele sale. „Aspectul exterior contează în societatea de astăzi, mult mai mult ca înainte. De aceea, am ales să mai calc  o dată întreaga ţinută, să fiu sigură că voi arăta impecabil la interviu. Noul fier de călcat de la Bosch îşi face treaba nemaipomenit. Îmi place.”

tda503001pCelelalte 2 participante au declarat după test că arătau bine costumele, fără a mai avea nevoie de folosirea celor două produse electrocasnice. Bărbatul care a ales costumul cu cămaşa puţin şifonată a spus că oricum aceasta nu se vedea datorită sacoului şi, astfel, nu a mai pierdut timpul cu produsele din gama Bosch. Ceilalţi 2 participanţi au afirmat că, neştiind să calce, au studiat cu atenţie costumele înainte de ale îmbrăca, pentru a nu avea cute sau alte mici inconveniente. Mai multe despre cele două electrocasnice din gama Edition Rosso puteţi găsi aici.

Cât de importantă este o ţinută îngriită pentru tine?

 

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Sursă imagini: Marketonline.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s