Primul meu concurs pe blog

Cine iubeşte Crăciunul să ridice mâna sus. 😛

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu aştept sărbătorile de iarnă cu nerăbdare în fiecare an. Nu aştept frigul, pentru că nu îmi place, însă pentru atmosfera din luna decembrie aş da orice. Fulgii mari de zăpadă, vitrinele pline de cadouri, colindele, brăduţii şi ornamentele din oraş, mirosul de brad, vinul fiert cu scorţişoară, turta dulce, reţetele speciale ale mamei, filmele de Crăciun, globurile roşii şi aurii, luminiţele, aţi prins ideea sunt sigură. 😀

Şi pentru că ştiu cât de stresantă poate fi pentru oricine goana după cadouri, o să îi ofer unuia dintre voi un mic cadou. Este vorba despre un voucher ce oferă o reducere de 50% pentru orice produs din gama butoni şi bijuterii fantezie marca LuxuryGifts.ro. Poţi alege bijuterii cu cristale dintre modelele diverse de pe site-ul lor, poţi opta pentru un colier din piele, pentru o broşă colorată sau pentru o pereche de butoni creativi. Fie că este vorba despre tine sau despre o persoană dragă, voucher-ul poate fi folosit doar pentru un accesoriu din categoriile menţionate.

 

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs? Ceva simplu de tot şi pe placul tuturor sper. 😀

Lasă mai jos un comentariu cu reclama ta preferată de sărbători. Poate fi un link, poate fi numele ei, alegerea este a ta. Eu de abia aştept să le văd. Voi alege câştigătorul voucher-ului oferit de LuxuryGifts prin intermediul site-ului random.org. Te poţi înscrie în concurs până în data de 21 noiembrie, la ora 17.00.

colier-colier-cu-cristale-3140-c5a130-1-300x300x0

 

butoni-butoni-camasa-3641-ccb681-1-300x300x0

The holidays are coming. 😀

 

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Sursă imagini: LuxuryGifts.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s