Seriale TV cu si pentru comunicatori (2)

Dar nu sunt obligatorii numai pentru specialiştii în comunicare şi relaţii publice sau din domeniile conexe. Orice persoană interesată de activităţile ce fac parte din job description-ul unui angajat în acest domeniu va găsi o adevărată plăcere vizionându-le.

Continui lista începută aici cu alte 6 propuneri de seriale ce vă vor aduce un aport de cunoştinţe atât pe plan profesional, cât şi din punct de vedere personal. Aşadar, astăzi avem:

7. Veep  (2012 – )

Serialul prezintă viaţa Selinei Meyer, interpretată de Julia Louis-Dreyfus, în rolul de Vice-Preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Culisele acestui job nu sunt cum aceasta şi-a imaginat, astfel că, împreună cu echipa ei încearcă să nu fie prinşi în jocurile politice de la Washington.

Seriale TV cu si pentru comunicatori (2) 1

8. Political Animals (2012)

Sigourney Weaver joacă rolul Secretarului de Stat al Americii. Fostă Primă Doamnă la Casa Albă, aceasta găseşte un aliat puternic în persoana unei jurnaliste care, în timpul alegerilor, a încercat să o defăimeze. O mini-serie despre familiile care au guvernat la Casa Albă şi despre preţul pe care l-au plătit pentru a fi acolo.

Seriale TV cu si pentru comunicatori (2) 2

9. Trust Me (2009)

Un serial despre vieţile profesionale şi personale ale angajaţilor agenţiei de publicitate Rothman, Greene & Moore din Chicago. Din păcate, are un singur sezon.

Seriale TV cu si pentru comunicatori (2) 3

10. Absolute Power (2003 – 2005)

Un serial britanic centrat pe activităţile de PR ale agenţiei Prentiss McCabe. Celebrităţi minore, politicieni și oameni de afaceri apelează la agenţie pentru o mai bună imagine.  Etica nu este o prioritate pentru angajaţi, atâta timp cât îi fac pe clienţii lor să arate bine. Tagline: „Spin is dead, long live PR”.

Seriale TV cu si pentru comunicatori (2) 4

11. Entourage (2004 – 2011)

Un serial ce prezintă cariera lui Vincent Chase, acţiunile de PR ale agentului său şi relaţia cu cei patru prieteni din copilărie care îl urmează peste tot.  Ari Gold, agentul lui Vince, este pus mereu în situaţii dificile deoarece pe acesta din urmă nu îl interesează imaginea sa publică.

Seriale TV cu si pentru comunicatori (2) 5

12. The West Wing (1999 – 2006)

Câştigător a 2 Golden Globes, serialul prezintă viaţa staff-ului de la Casa Albă, de la Chief of Staff, până la secratrul de presă.

Seriale TV cu si pentru comunicatori (2) 6

Surse imagini: imdb.com,  thetvaddict.com, blogs.indiewire.com.

Reclame

Un comentariu

  1. Buna,
    te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
    Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
    Numai daca vrei, scuze de off-topic. 🙂
    Te pup si multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s