Luxury, o familie speciala

 „În familia noastră, fiecare membru a fost şi este încurajat să facă ceea ce îi place, să se dezvolte personal sau profesional pe acel plan. În fiecare familie ar trebui ca pasiunile să aibă prioritate şi să fie alimentate fără oprelişti.”

Încep acest articol cu cel mai important motto ce caracterizează familia Luxury, o familie modernă ce sprijină comunitatea în care trăieşte de ani de zile prin strângerile de fonduri pe care le organizează. Vă voi relata mai multe din culisele interviului la care am avut ocazia să iau parte, deoarece familia Luxury este un exemplu de aşa da, de generozitate, dedicare şi bun simţ. Interviul complet îl găsiţi în revista noastră.

Deşi mai sunt 4 zile până la gală şi pregătirile sunt în toi, cei 4 şi-au făcut timp şi pentru mine. Vizita a avut loc la ei acasă, un loc ce îi reprezintă până în cele mai mici detalii.

Andy Luxury, avocat respectabil în oraş, un bărbat elegant, cu un şarm deosebit, mi-a povestit cum au ajuns să organizeze gala de aproape 7 ani de zile. În fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, la acest eveniment caritabil poate participa oricine doreşte să îi ajute pe cei mai puţin fericiţi. Fondurile strânse sunt îndreptate spre diverse fundaţii şi asociaţii din oraş pentru care sărbătorile vor fi mai plăcute.

Emma Luxury are 48 de ani şi este Managing Partner în cadrul unei agenţii de relaţii publice din oraş. În timpul liber, de cele mai multe ori, inexistent din cauza meseriei, se relaxează gătind, fiind adepta unui regim vegetarian de câţiva ani de zile.  Emma a fost cea care a iniţiat strângerea de fonduri, descriindu-le ideea prietenilor şi cunoscuţilor care aveau mijloacele necesare să susţină demersul caritabil.

Cei doi copii, Zach şi Clare, reprezintă mândria părinţilor. Fac parte, an de an, din echipa de organizare a galei, contribuind cu idei creative la munca părinţilor. La fel ca şi aceştia, cei „mici” sunt absolvenţi ai aceluiaşi liceu de prestigiu din oraş. Zach Luxury are 23 de ani şi este student la medicină. Tatăl ar fi vrut ca fiul să îl urmeze în avocatură, însă pasiunea pentru medicină nu a putut fi contestată de nimeni. Are atestat de pilot. Clare Luxury are 21 de ani şi este studentă la secţia de design vestimentar. Ca orice fată, de mică a cochetat cu ideea de fashion, croindu-şi singură haine. Acum, deţine un mic boutique, Luxury Gifts.ro, unde îşi expune creaţiile realizate până în prezent, precum şi cadouri originale. În timpul liber face modelling, participând la diverse prezentări şi shooting-uri foto. După cum menţionam la început, o dezvoltare armonioasă a abilităţilor copiilor începe în cadrul familiei. Zach şi Clare au fost încurajaţi de mici să îşi descopere pasiunile şi să le pună în aplicare. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Casa familiei Luxury este deosebit de primitoare. Cu un design minimalistic, în tonuri de alb, negru şi bej, living-ul denotă bun gust şi un ochi atent la cele mai mici detalii, purtând amprenta Emmei. În timpul săptămânii, cei 4 sunt mult prea ocupaţi, astfel că au timp să se întâlnească doar seara, la cină. Recuperează, însă, timpul în wekend-uri, când, de cele mai multe ori, familia Luxury se relaxează călătorind.

Nu pot decât să afirm că m-am simţit extraordinar în cadrul acestei vizite. Am rămas fascinată de căldura, de simplitatea pe care familia o emană. Sunt oameni deschişi, deloc aroganţi, ce îi încurajează pe cei din jur să aprecieze lucrurile mărunte ce au darul de a aduce fericire. Pe ei asta îi împlineşte.

Aştept cu nerăbdare să particip la gală şi să relatez cum s-au desfăşurat lucrurile. Şi nu uitaţi că generozitatea se învaţă în familie.

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Sursa foto: luxurygifts.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s