Super-seducatoare instant

M. este bookaholică. Nu bulimică sau anorexică, ci dependentă de cărţi. Ştii că o persoană este dependentă de cărţi în momentul în care nu o poţi scoate dintr-o librărie decât cu forţa. Prieten cu acea persoană, ori eşti nevoit să petreci ore la rând într-o librărie cu ea, ori îţi aminteşti că ai ceva urgent de făcut şi te faci imediat dispărut.

Totuşi, de câteva săptămâni, cititoarea noastră înrăită nu mai are chef de citit şi este mereu dusă pe gânduri, visătoare. Oare i s-o fi aplecat de la atâta literatură? Oare acum trece de partea opusă şi se apucă de scris romane? Nici vorbă. M. este îndrăgostită până peste cap de un tip pe care l-a văzut în librăria ei preferată cu ceva timp în urmă. Concentrată să îşi ţină nasul după ultimele apariţii, nu l-a remarcat. Într-o zi însă, tipul a întrebat-o ceva despre cartea a cărei recenzie o citea şi atunci a izbit-o dragostea în plin. Mai mult nu au vorbit, dar a fost de ajuns să aibă după fluturi în stomac şi să îl privească pe furiş până la plecarea din librărie.

Super-seducatoare instant 1

Dacă până în acea zi M. intra de 2 ori pe săptămână în librărie, după acel dialog o făcea zilnic, doar-doar îl va întâlni din nou. După o săptămână, l-a văzut. Era la casă când M. intra. S-a uitat spre ea şi a zâmbit. M. este decisă să îl invite la o cafea. Trebuie doar să îşi facă niţel curaj şi să găsească abordarea perfectă. De ar avea super-puteri ca să prevadă viitorul sau să citească gândurile, ce bine ar fi! În mintea ei se derulează fel de fel de scenarii cu privire la următorul lor dialog. Unele prosteşti, altele amuzante, unele împrumutate din romanele preferate. Să aleagă unul nu este în stare. Să se lase purtată de val şi de situaţie? Nici asta nu ştie.

Din totală lipsă de idei, a cerut sfatul prietenelor. Ele au ameţit-o când a venit vorba de seducţie.  „ – De ce seducţie să fiu eu în stare dacă sunt tot timpul cu capul în cărţi?”

„ – Uite, să îţi povestesc cum l-am cucerit eu o dată pe un tip. Mă rog, s-a întâmplat involuntar. Cu parfumul. Ăsta este secretul. Foloseşte un parfum potrivit, care să te transforme într-o adevărată seducătoare şi îl vei da pe spate.”

Hmm, M. nu s-ar fi gândit niciodată la acest aspect. Ea îşi făcea griji cu privire la dialog, la subiectele de discuţie. Dar de ce să nu încerce?

„ – Domnişoară, ai nevoie de un Playboy. De Super Playboy. Cu el vei impresiona cu siguranţă, vei super-seduce”, îi spuse consiliera în magazin.

Super_Playboy_Print_SP.indd

„ –  Credeam că atragerea băieţilor cu ajutorul parfumului este doar un mit.”

M. dragă, naivă mai eşti. De ce crezi că au fost inventate de la bun început parfumurile? Doar pentru ambalaj?

Super Playboy miroase demenţial. În fiecare zi, în autobuz, în magazine, pe stradă, băieţii întorc capul după M. Super parfumul pare a avea efect. Mai rămâne de testat o persoană.

După îndelungi aşteptări, se iveşte şi ocazia. Răsfoind ultima carte  a lui Stephen King, M. îl vede intrând în librărie. Subtilă, încearcă să se apropie de locul în care el citeşte. Prefăcându-se interesată de o anumită carte, îl priveşte cu coada ochiului. Dintr-o dată, îl vede venind spre ea. „Acum este momentul să îl întreb”, îşi spune emoţionată M.

„ – Scuză-mă, nu m-am putut abţine să nu remarc că  foloseşti parfumul Super Playboy.”

„ – Ah, da. Ăăă… parcă aşa se numeşte”, se bâlbâie fata, înroşindu-se toată.

„ – Prietena mea îl foloseşte. Este un parfum pe care nu ai cum să îl uiţi. Cu el m-a cucerit.”

„ – Cu el te-a cucerit? Pe bune? Eu l-am primit cadou. Hmm, nu m-aş fi gândit niciodată că pot să cuceresc pe cineva cu el.”

Săraca M.. E bine măcar că Super Playboy îşi face efectul şi îi atrage pe băieţi.

Super-seducatoare instant 3

Acasă, fata pune sticluţa bine, cu gândul de a uita de experienţa penibilă prin care a trecut. „Adevăratul secret al seducţiei este să fii tu însuţi, să nu încerci să te transformi în altceva pentru persoana iubită.”

 

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Surse imagini: foto 1, foto 2, foto 3.

Reclame

4 comentarii

  1. Simplitatea e mai frumoasă decât zecile de minute petrecute în faţa oglinzii, decât o mie de replici învăţate pe de rost din cărțile cu titluri de genul „cum să seduci un băiat în trei paşi”.

  2. Sa stii ca in fantezia ta ai spus un adevar… unele femei se asociaza cu un anumit parfum! Apoi tot timpul cand intamplator il simti te duce cu gandul la ea… garantez pentru asta 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s