Gentile Reeija, potrivite oricarei misiuni

În jur este agitaţie. Mai sunt două ore până la prezentare, iar fetelor li se dau ultimele indicaţii pentru ca show-ul să se desfăşoare ca la carte. M. se află la machiaj pentru ultimele retuşuri. Cu căştile în urechi, se concentrează la ce are de făcut pe podium.

Se află de jumătate de an în domeniu şi încă este temătoare. Nu vrea să dezamăgească, mai ales că, la 27 de ani, defilează pentru a doua oară alături de puştoaice cu 10 ani mai tinere. Fiecare prezentare de modă este unică şi spectaculoasă, iar M. încearcă să înveţe din mers cum stau lucrurile în industria de fashion, cu fiecare prezentare. După agitatul şi spectaculosul New York, designerii s-au mutat pentru o săptămână la Milano pentru a îşi prezenta creaţiile din colecţia primăvară-vară 2014.

În sală, invitaţii încep să îşi ocupe locurile. În backstage, fetele aşteaptă pentru a păşi în lumina reflectoarelor. M. este nerăbdătoare ca şi această misiune să se încheie fără niciun incident. La New York, fata din faţa ei s-a dezechilibrat din cauza tocurilor foarte înalte şi era cât pe ce să cadă în timpul prezentării.

 ***

În backstage, lumea este fericită. Prezentarea de modă a fost un succes, designerul este mulţumit de fete şi de organizare, astfel că toată lumea respiră uşurată şi se pregăteşte de afterparty. M. pălăvrăgeşte cu fetele despre emoţiile dinaintea show-ului şi despre invitaţi. Deodată, îi sună telefonul. După rington, telefonul are o importanţă vitală, astfel că M. se grăbeşte să răspundă. Dialogul este scurt. M. închide telefonul şi le anunţă pe fete că va întârzia puţin la afterparty.

Afară, pe aleea laterală, nu este nimeni. Fata îşi aşează geanta maro din piele pe trotuar şi apasă un buton din interior. Se aude un declic şi imediat geanta îşi măreşte diametrul ca prin magie. M. păşeşte în ea şi este înconjurată imediat, de jos în sus, de raze de lumină. Tastează pe telefon ceva şi dispare dintr-o dată cu tot cu geantă.

Gentile Reeija, potrivite oricarei misiuni

 ***

La centrul operaţional, M. este informată de şeful ei despre situaţia secretă cu care se confruntă agenţia. Este foarte dificil pentru o persoană să aibă o viaţă dublă, însă pe M. nu o deranjează să fie spion. Partea proastă este că, odată la 2-3 ani, trebuie să îşi schimbe identitatea şi jobul. Acum este model, peste 2 ani cine ştie ce surprize îi rezervă şeful ei?

Ca orice spion, M. avea nevoie şi de un gadget cu care să călătorească foarte rapid. După îndelungi dezbateri, agenţia a decis să încheie un parteneriat cu un brand de genţi de damă pentru ca acestea să fie transformate în dispozitive de teleportare. Aşa a ajuns geanta maro a spioanei M. să fie un gadget esenţial pe lângă întrebuinţarea de zi cu zi a unei genţi obişnuite.

Brandul se numeşte Reeija şi produce poşete din piele veritabilă pentru femeile independente, nonconformiste. Unde mai pui şi dubla identitate a modelului nostru. M. are la dispoziţie o gamă largă de modele de genţi Reeija dintre care să aleagă.

Cu Reeija, M. păstrează secretele aproape, într-un loc tainic al genţii. Avantajul ei misterios de a fi spion şi femeie, totodată.

 

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Sursă foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s