„Seara de publicitate” – o salata delicioasa de… reclame

A început facultatea şi, odată cu ea, a fost reluată activitatea asociaţiilor studenţeşti. PRIME Braşov începe un nou an universitar prin organizarea unei „Seri de publicitate”, un eveniment dedicat studenţilor pasionaţi de domeniul publicităţii.

Când? Joi, 17 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 19.00.

„PRIME Braşov îşi propune, prin prisma acestui eveniment, să ducă influenţa spoturilor publicitare dincolo de flash-ul de pe sticlă. Vrem să analizăm capacitatea marilor branduri de a se vinde. Vrem să avem câştigători în această competiţie, iar voi ne veţi ajuta să îi alegem.”

„Seara de publicitate” – o salata delicioasa de... reclame

Pentru pasionaţii de advertising aflaţi la început de drum este util acest eveniment. Vei putea critica unele reclame, vei putea susţine succesul altora în bătălia dintre cele mai importante branduri din lume, din prisma consumatorului. În acest fel, ca viitor specialist, vei înţelege o parte din nevoile de consum ale oamenilor, pentru a crea reclame cu un conţinut valoros, ce îndeamnă la vânzări şi fidelizare.

„Cu toţii avem preferinţe în ceea ce priveşte produsele pe care le consumăm, iar calitatea cu care marile companii îşi promovează marfa reprezintă, de cele mai multe ori, un factor decisiv în alegerile noastre. De ce?” Răspunsul îl poţi afla joi seară.
Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s