AJOFM Brasov invita absolventii la Bursa Locurilor de Munca

Dragi absolvenţi braşoveni, cu toţii ne dorim acel dream job, nu-i aşa? Job-ul ideal imaginat de pe băncile facultăţii. Câteodată se lasă descoperit imediat, câteodată lucrurile se întâmplă cu un rost şi trebuie să luptăm mai mult pentru el.

Ei bine, pe data de 27 septembrie va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”. Evenimentul se va desfăşura la Casa Armatei (Str. Mureşenilor, nr. 29), începând cu ora 09.00. Nu ţine toată ziua (din câte îmi amintesc, până la ora 13.00), aşa că încercaţi să ajungeţi de dimineaţă acolo, deşi este mai aglomerat atunci. Aveţi timp astfel să examinaţi mai bine locurile de muncă vacante, să discutaţi cu specialiştii în resurse umane sau cu reprezentanţii companiilor despre respectivele oportunităţi.

Aruncaţi un ochi pe site-ul AJOFM Braşov şi vedeţi ce locuri de muncă sunt vacante. Poate norocul vă surâde şi veţi lua parte după bursă la un interviu pentru un post la care aţi aplicat. Nu uitaţi de CV-ul updatat la zi, de ţinută şi de încredere.

Succes. 🙂

P.S.: Un articol util pentru orice persoană aflată în căutarea unui job. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s