Filme cu si despre PR, Marketing si Publicitate (4)

Despre politică, consumerism, corporaţii şi sport este vorba în filmele de mai jos.

 25. The Joneses – 2009

Un film despre consumerism, despre impactul brandurilor în viaţa de zi cu zi. Familia Jones este invidiată de vecinii din clasa de mijloc pentru stilul de viaţă luxos, pentru modelul pe care îl reprezintă în comunitate. Ce nu ştiu ei este că această perfecţiune este una mascată.

 

26. Definitely. Maybe – 2008

Un consultant politic încearcă să îi explice fiicei sale de 11 ani motivul pentru care divorţează. În poveste, el face referire la insight-urile din mediul politic, la aspiraţiile personale din cadrul campaniei lui Clinton la care a lucrat, precum şi la anterioarele relaţii de iubire.

 

27. Sweet Smell of Success  – 1957

J.J. Hunsecker, cel mai cunoscut gazetar din New York, este decis să împiedice căsătoria dintre sora sa şi un cântăreţ de jazz. Pentru asta, el îl angajează pe Sidney Falco, un agent de presă lipsit de scrupule, să anuleze afacerea, prin orice mijloace posibile.

 

28. Startup.com – 2001

Tagline: The rise and fall of the American dream. Filmul urmăreşte înfiinţarea şi declinul companiei de new-media govWorks.com.

 

29. The Wall Street – 1987

Bud Fox este un broker de pe Wall Street, în New York-ul anilor `80. Acesta are dorinţa de a ajunge cât mai sus, cât mai repede posibil. Lucrând pentru firma sa în timpul zilei, el îşi petrece timpul liber lucrând alături de puternicul, dar nemilosul şi lacomul broker, Gordon Gekko.

 

30. Jerry MaGuire – 1996

Jerry Maguire, interpretat de Tom Cruise, este un agent sportiv de succes. Se bucură de  clienţi renumiţi, de respect în rândul breslei. Într-o noapte însă, acesta pune scopul său în viaţă la îndoială.

 

31. The Corporation – 2003

Un documentar ce prezintă conceptul de corporaţie de-a lungul istoriei, până la dominația de astăzi. Acest film oferă o examinare psihologică în profunzime a modelului lor de organizare, prin intermediul diferitelor studii de caz alese spre prezentare.

 

32. Pirates of Silicon Valley – 1999

Un film despre Apple şi Microsoft. Ce poate fi mai sugestiv de atât? O biografie a fondatorilor celor două companii, o comparaţie între diversele operațiuni ale companiilor. Tagline: Good artists copy.. Great artists steal.

 

Sursa foto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s