Parada Biciclistelor

A fost odată ca niciodată, o fetiţă mică şi brunetă. Avea o bicicletă cam mare pentru vârsta de atunci. În fiecare zi, străzile din cartierul în care locuia pe vremuri, erau ale ei. Pe bicicletă, fetiţa era de neoprit. Se întrecea cu băieţii şi, de cele mai multe ori, era triumfătoare la linia de sosire.

În timp, lucrurile s-au schimbat, iar pasiunea pentru mersul pe două roţi, a dispărut, încetul cu încetul. Din ce cauză? Nici ea nu îşi mai aminteşte exact.

Acum, am ocazia să retrăiesc acele momente frumoase din copilărie la prima ediție Skirt Bike Brașov sau Parada Biciclistelor, mai pe româneşte.

Parada Biciclistelor

 

Acest frumos eveniment dedicat doamnelor şi domnişoarelor va avea loc pe data de 2 iunie, începând cu ora 16.00. Ţinuta chic obligatorie a biciclistelor: fustă sau rochie, tocuri sau balerini. Nu de alta, dar trebuie să demonstrăm că femeile nu îşi pierd din feminitate atunci când se plimbă cu bicicleta. 😀

Punctul de întâlnire al Skirt Bike Braşov este în fața Primăriei, iar traseul este următorul: Primăria Brașov – Str. Nicolae Iorga – Str. Lungă – Giratoriu Livada Poștei – Blvd. Eroilor – Blvd. 15 Noiembrie – Calea București – Giratoriu Poienelor – Blvd. Saturn – Blvd. Alexandru Vlahuță – Blvd. Gării – Str. Aurel Vlaicu – Blvd. Griviței – Str. 13 Decembrie – Blvd. Iuliu Maniu – Str. Lungă – Str. De Mijloc – Str. Nicopole.

După paradă, biciclistele se vor opri la Bistro Ma Cocotte, unde vor fi aşteptate de artiştii handmade locali. Echipa ăCSesăraiz va fi acolo. Împreună cu Anca şi cu Radiana, vă aştept cu accesorii colorate şi voie bună!

Află mai multe detalii despre paradă, despre organizatori şi parteneri pe blogul Skirt Bike Braşov.

Eu una, de abia aştept să particip la paradă, alături de prietene dragi şi să retrăiesc vremurile bune când toată ziua era dedicată mijlocului de transport pe două roţi. 🙂 Până atunci, bucuraţi-vă de ediţiile anterioare urmărind filmuleţul de mai jos.

 

P.S.: Dacă nu aveţi bicicletă, vă puteţi rezerva una pentru paradă pe Formularul de pe blogul Skirt Bike Braşov.

Sursă afiș: www.lechaosetlharmonie.blogspot.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s